Persian_Category خدمات مركز تحقيقات قلب و عروق

خدمات مركز تحقيقات قلب و عروق

خدمات مرکز تحقیقات قلب و عروق مشهد

• شناسايي وارايه راهكارهاي علمي وعملي براي كنترل عوامل خطر بيماريهاي قلبي
  • برنامه ريزي براي استفاده بهينه از پتانسيل هاي علمي موجود دراستان براي پيشگيري اوليه و ثانويه از بيماريهاي قلبي.
  • شناسايي عوامل خطر وبرنامه ريزي وارايه راهكار براي كنترل انها در گروههاي مختلف جامعه(زنان.كودكان.افراد مسن.....)
  • برقراري ارتباط مدون با رسانه هاي جمعي و ارائه اموزشهاي مختلف و متناسب با گروههاي مختلف جامعه.
  • همكاري با مراكز تعيين كننده در زمينه كنترل بيماريهاي قلب.(مراكز بهداشت.مجامع علمي.ارگانها و سازمانهاي ذيربط......)
  • به كارگيري پتانسيل عظيم دانشجويان در زمينه كنترل بيماريهاي قلب.
  • برقراري تبادلات علمي با ساير مراكز كشور و خارج از كشور.
  • و در نهايت انجام هر نوع تلاشي كه به كاهش بيماريهاي قلبي عروقي و مرگ و مير ناشي از ان كمك كند.
    تعرفه خدمات کارشناس پژوهشی مرکز تحقیقات قلب و عروق

نوع خدمات حق الزحمه در ساعت(دانشگاهی) حق الزحمه در ساعت(برون دانشگاهی)
    پروپوزال نویسی 20000 ریال 30000 ریال
    مقاله نویسی 40000 50000