Persian_Category واحد تحقیقات پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی

واحد تحقیقات پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی

مسئول واحد: دکتر محسن موهبتی (رزومه)
استادیار قلب و عروق
پست الکترونیک:  mouhebatim[at]mums.ac.ir

تعریف واحد پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی:

بیماریهای قلبی عروقی در حال تبدیل شدن به اصلی ترین عامل مرگ و میر و ناتوانی بشر در اغلب کشورهای جهان هستند . این بیماریها در حال حاضر جزو سه علت اول مرگ و میر و ناتوانی انسان در سراسر دنیا هستند . درگذشته بیماریهای عفونی و واگیر عامل عمده مرگ و میر های بشر بودند ، امّا امروزه بیماریهای غیرواگیر تبدیل به عوامل خطرناکتر شده اند . اگرچه خطرات ناشی از بیماریهای مسری بدلیل ماهیت واگیری آنها فوری و آنی تر است امّا عوارض ناشی از بیماریهای مزمن مثل بیماریهای قلبی عروقی ماندگارتر ، پرهزینه تر و ناتوان کننده تر هستند .هرچند بعضی از عوامل ایجاد و پیدایش بیماریهای قلبی عروقی مثل سن غیر قابل مداخله هستند ، امّا روشهایی برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی وجود دارد . با بکار بستن این روشها و شیوه ها می توان از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری کرد و یا حداقل بروز آنها را به تأخیر انداخت .

عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی :
 سن، جنس، سابقه خانوادگی،استعمال دخانیات، زندگی کم تحرک و عدم وجود فعالیت فیزیکی مناسب، رژیم غذایی ناسالم، فشارخون بالا، چاقی، افزایش چربی خون، دیابت، استرس

چندین طرح تحقیقاتی در این مجموعه توسط همکاران در حال انجام می باشد و این بخش با ظرفیتهای پژوهشی فراوانی که دارد آماده همکاری با سایر اساتید، رزیدنتها و دانشجویان محترم از گروههای مختلف برای انجام طرحهای پژوهشی می باشد.

مسئول کمیته دانشجویی واحد:

آقای
 دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد