Persian_Category حمله قلبی چیست

حمله قلبی چیست

حمله قلبی چیست؟

بیماری قلبی – عروقی قاتل شماره یک  بشریت می باشد که درهر 36 ثانیه در اثر آن افرادی جان خود را از دست می دهند.از آنجاییکه تعداد مرگ و میر های قلبی حدود 452،000 هزار نفر در سال می باشد بنابراین یادگیری اطلاعات مربوط به حملات قلبی خیلی مهم است. مشکلات قلبی را نا دیده نگیرید. این موضوعی بین مرگ و زندگی شما است!
برای مثال، شما باید علائم هشدار دهنده را بدانید و می توانید فورا تقاضای کمک برای خود یا وابستگان خود کنید. با سریع عمل کردن می توان جان بسیاری از افراد را نجات داد!
بعضی از حملات قلبی شدید و ناگهانی هستند. اما بیشتر این حملات به آرامی همراه با  ناراحتی یا درد خفیف شروع می شوند. در اینجا بعضی از حملاتی که می تواند به معنای حمله قلبی باشند ذکر می گردد:
• فشار نامناسب، فشردگی، درد در مرکز قفسه سینه که بیشتر از چند دقیقه طول می کشد، یا قطع می شود و دوباره بر می گردد.
• درد یا ناراحتی در یک یا هر دو بازو، پشت، گردن، فک یا معده
• تنگی نفس  همراه با ناراحتی قفسه سینه یا بدون آن
• علائم دیگری مانند ایجاد عرق سرد در بدن، داشتن تهوع یا سبکی سر
• اگر شما یا شخص دیگری تنگی قفسه سینه همراه با یک یا چندین نشانه دارید بیشتر از 5 دقیقه برای کمک منتظرنشوید. با  115 یا فو ریت های پزشکی در منطقه خود تماس بگیرید و خود را فورا به یک بیمارستان برسانید.

حمله کرونری (حمله قلبی) زمانی اتفاق می افتد که جریان خون در قسمتی از قلب مسدود شود (اغلب توسط لخته خون). این اتفاق  به این دلیل است که عروق کرونری که خون را به آرامی به قلب عرضه می کنند توسط یک توده چربی، کلسترول ودیگر مواد ضخیم تر و سختتر می شوند، که این مواد پلاکت نامیده می شوند. اگر پلاکت ها بشکنند تشکیل لخته خونی را می دهند که جریان خون را مسدود کرده وحمله قلبی اتفاق می افتد. سپس عضله قلبی که توسط سرخرگ مربوطه تامین می شود می میرد. این آسیب بیشتر شده و دیگر عروق باقی مانده هم مسدود می شوند. اولین ما هیچه ای که می میرد نتیجه آن آسیب دائمی قلب است.

بسته به میزان حمله قلبی ممکن است فقط چند روزی در بیمارستان بستری شوید اما این مسئله آغاز فرآیند بهبودی شما است.
• درسبک زندگی خود تغییر ایجاد کنید و خطراحتمال برگشت حملات دیگر قلبی را کاهش دهید. وعده های غذایی سالم مصرف کنید، فعالیت های فیزیکی بیشتری را انجام دهید، اگر شما سیگار می کشید آنرا ترک کنید.
• با دکتر و پرستارخود در مورد اینکه چطور می توان یک زندگی عادی داشت صحبت کنید. سوالاتی از قبیل اینکه چگونه می توانم به زودی سر کار برگردم، رانندگی کنم، وچگونه مقاربت داشته باشم را از پزشک معالج خود بپرسید. اگر شما ناراحتی قفسه سینه دارید، آنها می توانند به سوالات شما درباره مطالب دیگر پاسخ دهند.
• عضو برنامه توانبخشی قلبی در منطقه سکونت خود شوید.

حتی اگر شما بیماری قلبی دارید، می توانید کارهای زیادی برای بهبود سلامتی قلب خود انجام دهید.
از دکتر یا پرستار خود کمک بگیرید. شما باهم می توانید هدفی به منظور کاهش عوامل خطر حمله قلبی داشته باشید.
• سیگار نکشید و از دود تنباکو افراد دیگر اجتناب کنید.
•  اگر شما فشار خون بالا دارید آنرا را درمان کنید.
• رژیم غذایی سالمی را مصرف کنید که دارای چربی اشباع شده کمتر، ترانس چربی، کلسترول و نمک کمتری هستند.
• حداقل روزی 30 دقیقه ورزش کنید.
• وزن خود را نرمال نگه دارید.
• به پزشک به طور منظم برای چک آپ مراجعه کنید.
• دارو را مطابق دستور پزشک مصرف کنید.
• اگر دیابت دارید قند خون خود را کنترل کنید.
شما می توانید به جلوگیری از بروزحملات قلبی کمک کنید! شما باید فشار خون خود را کنترل کنید، سیگار را ترک کنید، رژیم غذایی سالم مصرف کنید، ورزش کنید و علائم هشدار دهنده را بدانید!

چگونه می توان بیشتر دانست؟ یا  چگونه می توان به دانستنی های خود افزود؟
1. با دکتر، پرستار یا دیگر متخصصان صحبت کنید. اگرشما مبتلا به بیماری قلبی هستید یا سکته مغزی  داشته اید، اعضای خانواده شما هم ممکن است ریسک بالایی از خطر را داشته باشند. بنابراین خیلی مهم است که تغییراتی در پایین آوردن ریسک خطر موجود ایجاد کنند.
2. به سایت های معتبر برای یادگیری بیشتر درباره بیماری قلبی و سکته مغزی مراجعه کنید.
ما دراین سایت تعدادی جزوه های آموزشی در اختیار شما قرار داده ایم که می تواند به شما درانتخاب سالم و کاهش خطر کمک کند.

دانستن قدرت است، بنابراین یاد بگیرید و زندگی کنید.

چند دقیقه ای  را جهت یا دداشت کردن سوالات خود برای دفعه بعدی که پزشک و پرستارخود را می بینید اختصاص دهید. برای مثال :
کتا ب آشپزی سالم و خوب چیست؟

مترجم: فاطمه اورعی قدوسی
منبع: انجمن قلب آمریکا